Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει να ελπίζει σε Χάαλαντ και Σάντσο ο Σόλσκιερ

Γιουνάιτεντ: Συνεχίζει να ελπίζει σε Χάαλαντ και Σάντσο ο Σόλσκιερ
Photo Credits: INTIME

Το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να σχεδιάζει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να σχεδιάζει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Τζέιντον Σάντσο να παραμένουν στην κορυφή της λίστας του.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απέκτησε τον Έντισον Καβάνι για το κέντρο της επίθεσης, όμως ο τεχνικός της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει μεγαλύτερες βλέψεις για το μέλλον και θέλει να κάνει «κόκκινους διαβόλους» τους διακαείς του πόθους Έρλινγκ Χάαλαντ και Τζέιντον Σάντσο.

Ο Νορβηγός στράικερ ήταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Γιουνάιτεντ και να συνεχίσει στο Old Trafford την καριέρα του τον περασμένο χειμώνα, όμως οι Άγγλοι αποφάσισαν πως δεν ήθελαν να πληρώσουν την ρήτρα που ζητούσε ο ατζέντης του 20χρονου φορ, Μίνο Ραϊόλα και έτσι κατέληξε στην Ντόρτμουντ, συμπαίκτης με τον Σάντσο. Ωστόσο, οι σχέσεις του Σόλσκιερ με τον Χάαλαντ παραμένουν καλές, όμως αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2022 για να ενεργοποιηθεί η ύψους 75 εκατ. ευρώ ρήτρα που του έχουν βάλει οι Γερμανοί.

Από την άλλη πλευρά, για τον 20χρονο Άγγλο εξτρέμ τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς στην Γιουνάιτεντ δεν χρειάζεται να περιμένουν για κάποια ρήτρα και όταν βρουν τα 120 εκατ. ευρώ που ζητάνε οι Βεστφαλοί θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X