Εκεί που μας χρωστούσαν ζητάνε και το βόδι

Εκεί που μας χρωστούσαν ζητάνε και το βόδι

Οι επικοινωνιακοί στρατοί βγήκαν... παγανιά για να εμφανίσουν ξανά μία εικονική πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εάν κάποιος είχε αμφιβολίες, έπειτα από όσα διαβάζει και ακούει από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τώρα δεν θα πρέπει πλέον να έχει καμία αμφιβολία. Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου σημασία δεν έχει όσα γίνονται στην πραγματικότητα, αλλά όσα μπορείς επικοινωνιακά να πλασάρεις.

Ειδικά σε ότι αφορά το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, η εικονική πραγματικότητα είναι αυτή που αγαπούν οι περισσότεροι και τους αρέσει να ζουν γύρω από αυτήν. Στα απίστευτα και τρομερά που έχουν καταγραφεί επί χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθαν να προστεθούν και τα κωμικοτραγικά που ακολούθησαν τη νίκη της ΑΕΚ στα Ιωάννινα επί του ΠΑΣ. Μία πεντακάθαρη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είναι και θριαμβευτική, με την ΑΕΚ να είναι καταφανώς ανώτερη.

Η αλήθεια δεν μπορεί να χαλάσει μια καλή ιστορία

Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα άθλημα δικαιοσύνης. Πολλές φορές έχουν συμβεί καταστάσεις, οι οποίες ευνοούν μία ομάδα που τυχαίνει να είναι πιο τυχερή ή απλά έχει εύνοια στη διάρκεια ενός αγώνα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ότι η ΑΕΚ νίκησε υπό αυτές τις συνθήκες. Το πιο τρομερό είναι οι αντιδράσεις που ξεκίνησαν από το βράδυ της Κυριακής, από την ώρα που η ΑΕΚ φάνηκε πως δεν χάνει βαθμούς στα Γιάννενα.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε με την σχεδόν βλακώδη αναφορά, ότι η ΑΕΚ νίκησε με το VAR. Αναρωτιέται κάποιος. Δεν είναι πλέον κομμάτι του παιχνιδιού; Υπάρχει κάτι μεμπτό στις αποφάσεις του VAR, που δείχνει έστω και 1% εύνοια υπέρ της ΑΕΚ; Η απάντηση προφανώς είναι αρνητική, αλλά αυτό δεν μπορεί να τους χαλάσει τη μανέστρα και την ιστορία που προσπαθούν να φτιάξουν τόσο καιρό στο μυαλό τους.

Βγήκαν μοιρογνωμόνια και χάρακες

Φάνηκε όμως, πως αυτό δεν αρκούσε. Οι σπεκουλαδόροι σε Νότο και Βορρά, συνέχισαν το έργο τους και άρχισαν πάλι να βγάζουν μοιρογνωμόνια, χάρακες, να συγκρίνουν ανόμοιες φάσεις, να προσπαθούν με το… ζόρι να αποδείξουν πως η ΑΕΚ ευνοήθηκε στα Γιάννενα και να δικαιώσουν τις φωνές διαμαρτυρίας που είχε σηκώσει ο Ολυμπιακός για το αντίστοιχο ματς στην πόλη των Ιωαννίνων και ο ΠΑΟΚ από την πρόσφατη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Προφανώς, το γεγονός ότι ο αρχιδιαιτητής έδειξε με βίντεο και στις δύο περιπτώσεις, πως δεν υπήρχε καμία παρατυπία και καμία παράβαση ή αλλοίωση αποτελέσματος, δεν τους χαλάει την ιστορία. Δεν θα αφήσουν την αλήθεια ποτέ να τους χαλάσει την όμορφη ιστορία που προσπαθούν να στήσουν στο κομμάτι της επικοινωνίας. Εκεί που πραγματικά είναι πάρα πολύ δυνατοί. Δεν αρκεί απλά να δείξουν πως η ΑΕΚ ευνοήθηκε, αλλά παράλληλα να πείσουν, ότι εκείνοι αδικήθηκαν με στόχο βέβαια να εκμαιεύσουν μελλοντική εύνοια. Φαίνεται πως ισχύει η παροιμία «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι».

Υ.Γ: Για το τέλος, για να μην ξεχνιέται κάνεις και να μην υπάρχει καμία σκιά από το παρελθόν. Ακόμα μία τρανή απόδειξη της περήφανης νίκης μέσα στην Τούμπα το 2018 και της ήττας κατά κράτος του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα:

 

Ο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X