Τα «πιστόλια» βγήκαν παγανιά!

Τα «πιστόλια» βγήκαν παγανιά!

Ο Γκρανκάσας αναδεικνύει το έργο που επιχείρησαν να φτιάξουν στην ΑΕΚ ο Διαμαντόπουλος και βοηθοί του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν νίκες και νίκες. Υπάρχουν ματς που τα παίρνεις με εξαιρετική απόδοση. Υπάρχουν παιχνίδια που οι βαθμοί μοιάζουν χρυσάφι όπως αυτή που πέτυχε χθες η ΑΕΚ στα Γιάννινα.

Η νίκη της ΑΕΚ έχει ξεχωριστή σημασία ειδικά από τη στιγμή που απέναντί της δεν είχε μόνο την αξιόμαχη ομάδα των Ιωαννίνων αλλά και μία διαιτητική τριάδα η οποία φαινόταν πώς πήγε στο παιχνίδι με στόχο να βάλει φωτιά. Αναλογιστείτε μόνο πως αν δεν υπήρχε το VAR για να διορθώσει τα διαιτητικά “εγκλήματα” που έκανε ο Διαμαντόπουλος και οι δύο βοηθοί του, τότε σήμερα δεν θα συζητούσαμε για τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0, αλλά πιθανότατα για την ήττα της ΑΕΚ ακόμα και με 2-0. Ετσι συνέβαινε στο παρελθόν όταν αλλοιώνονται αποτελέσματα. Ετσι θα μπορούσε να συμβεί και τώρα αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της τεχνολογίας που δεν επιτρέπει στα “πιστόλια’ να χτυπάνε αδιακρίτως εις βάρος της ΑΕΚ.

Ο Διαμαντόπουλος αποδείχτηκε φοβικός

Είναι απορίας άξιον όσα συνέβησαν στα Γιάννινα και θα έπρεπε να προβληματίσουν ιδιαίτερα για το μέλλον και όσα ενδέχεται να ακολουθήσουν. Ο Διαμαντόπουλος αποδείχτηκε φοβικός και με μία περίεργη στάση ουδετερότητας από την αρχή ως το τέλος. Είναι τρομερό το ότι χρειάστηκε να υπάρξει παρέμβαση του VAR προκειμένου να καταλάβει πως η ισοπέδωση του Xουτεσιώτη προς τον Χνιντ είναι μαρκάρισμα που επισύρει την εσχάτη των ποινών. Δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία για αυτή τη φάση. Ακόμα και από…ανθρωπιστική πλευρά αν το δει κάποιος, ο Διαμαντόπουλος θα έπρεπε να διακόψει το παιχνίδι και να δει τη σωματική ακεραιότητα ενός αθλητή ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα από έναν αντίπαλο. Ο Διαμαντόπουλος μόνο που δεν έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και κοίταζε αδιάφορος μέχρι να τον στείλει το VAR στον έλεγχο της φάσης και να καταλογίσει το πέναλτι.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα μπορούσαν να βυθίσουν στην εσωστρέφεια την ΑΕΚ

Λεπτομέρειες; Ισως. Δείχνουν, όμως, μία ξεκάθαρη διάθεση που έχει ο διαιτητής προς το παιχνίδι. Όσον αφορά για τους δύο βοηθούς, τον κύριο Χατζηνάκο από το σύνδεσμο της Δράμας και τον κύριο Καμπερίδη από το σύνδεσμο της Καβάλας προφανώς και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλάβει ο καθένας τι ρόλο διαδραμάτισαν στην ιστορία αυτή. Και αν, εν πάση περιπτώσει για τον Καμπερίδη υπάρχει ένα μικρό άλλοθι ότι η φάση του Παμλίδη στο πρώτο ημίχρονο είναι οριακή, για τον κύριο Χατζηνάκο, δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία.

Το γκολ που σημειώνει από αντικανονική θέση ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο είναι ξεκάθαρο οφσάιντ το οποίο φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού. Ωστόσο, ο βοηθός δεν έκανε καν τον κόπο να σηκώσει τη σημαία και να δείξει πως είχε έστω και μία αμφιβολία για την εγκυρότητα του τέρματος. Αν δεν υπήρχαν οι διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ και η παρουσία του VAR, τότε το πράγμα θα είχε περάσει στα.. μουγκά. Οπως τόσα και τόσα στο πρόσφατο παρελθόν. Η ΑΕΚ θα έχει χάσει το παιχνίδι θα είχε βυθιστεί ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια και όλοι θα περνούσαν… ζάχαρη έχοντας επιτελέσει το έργο τους. Οι μέρες είναι επίφοβες τα παιχνίδια κρίνονται πλέον σε πολύ μικρές λεπτομέρειες και αυτό που απαιτείται από τον καθένα που μπαίνει να σφυρίξει παιχνίδι της ΑΕΚ είναι να παίζει το ματς στα ίσια. Ειδάλλως εδώ θα είμαστε και θα τους βγάζουμε στη φόρα.

Ο Γκρανκάσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X