ΑΕΚ: Τα ρεκόρ στις μετρήσεις των παικτών και τα... καλά δεύτερα ημίχρονα

ΑΕΚ: Τα ρεκόρ στις μετρήσεις των παικτών και τα... καλά δεύτερα ημίχρονα
Photo Credits: INTIME

Οι μετρήσεις των παικτών της ΑΕΚ βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν για την ΑΕΚ θα είναι δεδομένα μεγάλη με παιχνίδια σε Super League και Europa League.

Το προηγούμενο διάστημα η Ενωση «χτυπήθηκε» από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς και πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για να αποθεραπευτούν οι τραυματίες για να μπουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους, δεν αποκλείεται λόγω των πολλών παιχνιδιών να υπάρξουν κι άλλοι τραυματισμοί.

Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι ότι σε επίπεδο μετρήσεων ως προς το επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες της ΑΕΚ, υπάρχει ικανοποίηση από το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της Ενωσης.

Ακόμα και στο ματς με την Μπράγκα που δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, τα χιλιόμετρα των «κιτρινόμαυρων», αλλά κυρίως τα χιλιόμετρα σε ένταση (σπριντ) ήταν εντυπωσιακά από πλευράς αριθμών με πολλούς παίκτες να έχουν κάνει ρεκόρ επίδοσης.

Επίσης, είναι μετρημένο μέσω GPS ότι σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα οι επιδόσεις των παικτών του Μάσιμο Καρέρα σε τρεξίματα είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τα πρώτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X