Μόγια: «Να βελτιώσουμε κι άλλο την εικόνα μας»

Ο Νέναντ Κλάιτς μίλησε για το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη επί της νεοφώτιστης Σαλαμίνας αλλά φαίνεται πως ο προπονητής του, Νέναντ Κλάιτς κάνει όνειρα για νίκη επί της ΑΕΚ

Σε δύο εβδομάδες οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους στο «Μελίνα Μερκούρη» αυτή την φορά με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά να τονίζει πως με την συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του στο ματς με την Σαλαμίνα μπορεί να πάρει κάτι θετικό και από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Ερυθρολεύκων: «Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιωνόμαστε και να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία είναι ο βασικός μας αντίπαλος, αφού οι άλλες ομάδες υστερούν σε ποιότητα σε σχέση μ’ εμάς. Τώρα έχουμε τρεις εβδομάδες διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και ίσως αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν θα έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τις προπονήσεις μας. Είναι δύσκολο να κάνεις κανονική προπόνηση με τόσες ελλείψεις, αλλά θα δούμε. Ο σημερινός αγώνας, δε χρήζει σχολιασμού, ήταν ένα εύκολο ματς γιατί η διαφορά δυναμικότητας με τη Σαλαμίνα είναι μεγάλη και το ερώτημα είναι το πόσο προσηλωμένοι είναι οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια. Αν δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως δείξαμε και σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά στο ντέρμπι. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι τότε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X