Τρία κρούσματα στον Προμηθέα, αναβολή για Eurocup και πιθανώς Παναθηναϊκό

Τρία κρούσματα στον Προμηθέα, αναβολή για Eurocup και πιθανώς Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» ξανά τον Προμηθέα. Στις εξετάσεις που έγιναν στην ομάδα βρέθηκαν τρία κρούσματα και έτσι το προγραμματισμένο ταξίδι για τη Σλοβενία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Τσεντεβίτα Ολίμπια δεν πραγματοποιήθηκε. Η αναμέτρηση θα αναβληθεί (απομένει το τυπικό σκέλος) και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Οι θετικοί στον COVID-19 έχουν ήδη τεθεί σε περιορισμό, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα εξεταστούν εκ νέου και θα είναι σε αυξημένη επιτήρηση για δέκα μέρες. Ήδη γίνονται απολυμάνσεις στο «Δ. Τόφαλος» και άλλους χώρους που κινείται η ομάδα.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αναβολή και του προγραμματισμένου για την Κυριακή αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική της Basket League. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Μάκη Γιατρά δεν έπαιξε ούτε κόντρα στο Λαύριο λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X