Δικηγόρος Παππά: «Δεν έχω γνώση πού βρίσκεται, δεν ξέρω πού είναι»

Για την εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά μίλησε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης.

Στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» μίλησε ο Περικλης Σταυριανάκης.

Ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά αναφέρθηκε στην εξαφάνιση του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, για τον οποίο τόνισε: «Δεν υπάρχει ποινή για φυγόποινο, αλλά για αυτόν που τον υποθάλπει».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος έκανε λόγο για «συνειδητή επιλογή» του Παππά να φυγοδικήσει ενώ εκτίμησε πως «Δεν ξέρω αν παρακολουθείτο, πιστεύω ότι η ΕΛΑΣ ό,τι έκανε το έκανε πολύ διακριτικά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι: «Δεν έχω γνώση πού βρίσκεται ο κ. Παππάς (…) Ειλικρινώς δεν ξέρω πού είναι, το λέω στα ίσα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχα επαφή (…) Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε, αποφασίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης στις 7 Οκτωβρίου. Μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν είχα επαφή»

Ολοκληρώνοντας ο κ. Σταυριανάκης επανέλαβε τα εξής: «Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα. Του είπα τι σημαίνει να φύγεις, τι κίνδυνους έχεις. Αυτή η δική είχε μία ιδιαιτερότητα κράτησε 5,5 χρόνια, συν περίπου 19 μήνες πριν, και αναμένεται για να καθαρογράφει η απόφαση και να επαναπροσδιστεί το Εφετείο, δεν θα κρατήσει λιγότερο από το χρόνο κι αν η επόμενη απόφαση του Εφετείου κρατήσει 3,5 με 4 χρόνια αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας γύρω στα 4,5 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν κρατηθεί εξαιτίας της μακράς δίκης θα έχει εκτίσει την ποινή του»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X