«Είναι αυτή η Μελάνια;»: Η νέα φωτογραφία που... ξαναφούντωσε τις φήμες για σωσία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

«Είναι αυτή η Μελάνια;»: Η νέα φωτογραφία που... ξαναφούντωσε τις φήμες για σωσία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα… λαγωνικά του Twitter διακρίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ στο πλάι του συζύγου της.

Οι θεωρίες συνωμοσίας «ξαναφούντωσαν» μετά από μια φωτογραφία του ζευγαριού κατά την οποία επιβιβάζονται στο προεδρικό αεροσκάφος. Πολλοί χρήστες του Twitter παρατήρησαν τις εμφανείς διαφορές στην εμφάνιση της εικονιζόμενης και της «αληθινής» Μελάνια Τραμπ.

Στη φωτογραφία η Μελάνια φοράει μαύρα γυαλιά και χαμογελάει. Το Twitter «ξέθαψε» άλλες φωτογραφίες της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ στις οποίες επίσης χαμογελάει πλατιά και κατέληξε με επιχειρήματα στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για την ίδια γυναίκα.

«Το μοναδικό πράγμα που θα μου λείψει από τον Τραμπ είναι η αλλαγή «των Μελάνια» που προσποιούνται ότι δεν θα καταλάβουμε λες και είμαστε 4 χρονών» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

«Ποτέ δεν πίστεψα τις θεωρίες συνωμοσίας για τις “ψεύτικες Μελάνια” αλλά είναι 100% βέβαιο ότι στη φωτογραφία δεν είναι εκείνη» έγραψε κάποιος άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X