Κάκος: «Το VAR διόρθωσε τα λάθη στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ»

Κάκος: «Το VAR διόρθωσε τα λάθη στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα σχολίασε ο Τάσος Κάκος για τα λάθη στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Κάκος αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ στο «Total Football» του Open και στάθηκε στα λάθη που διόρθωσε το VAR.

«Το VAR είχε τρεις καθοριστικές παρεμβάσεις» είπε αρχικά και συνέχισε, εξηγώντας αρχικά για το πέναλτι της ΑΕΚ… «Υπάρχει παράβαση πέναλτι με τον τερματοφύλακα να ανατρέπει τον επιθετικό. Ο διαιτητής δεν το είδε, αλλά το VAR τον διόρθωσε. Σωστά έδωσε το πέναλτι και σωστά έδωσε και κίτρινη στον τερματοφύλακα για επικίνδυνο παίξιμο».

Για το ακυρωθέν γκολ του Παμλίδη: «Είναι δύσκολη περίπτωση, πολύ οριακή για το βοηθό και παίρνει λάθος απόφαση. Το VAR όμως διορθώνει την κατάσταση και σωστά το γκολ ακυρώθηκε».

Για τη φάση που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο ΠΑΣ: «Είναι ένα πέσιμο του επιθετικού του ΠΑΣ, ο αμυντικός έχει προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα και δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό. Ο τερματοφύλακας μπλοκάρει τη μπάλα, χωρίς πρόθεση από το συμπαίκτη του, οπότε σωστά άφησε ο διαιτητής το παιχνίδι να εξελιχθεί».

Για το γκολ του Ελευθεριάδη που ακυρώθηκε: «Είναι ένα γκολ που δεν ακυρώθηκε από το βοηθό, που έκανε λάθος. Δεν ήταν και τόσο οριακή εδώ η φάση. Το VAR λειτούργησε και διόρθωσε το λάθος. Στον αγωνιστικό χώρο, είναι πιο δύσκολο από την οθόνη που βλέπουμε εμείς, να το δεις άμεσα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X