Μαυρωτάς: «Δεν είμαστε κοντά σε lockdown στο ποδόσφαιρο ή αλλού»

Μαυρωτάς: «Δεν είμαστε κοντά σε lockdown στο ποδόσφαιρο ή αλλού»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού στην ΕΡΤ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε στην Αθλητική Κυριακή για το ενδεχόμενο αναβολής πρωταθλημάτων και διακοπής προπονήσεων σε περίπτωση έξαρσης των κρουσμάτων.

Ο Μαυρωτάς μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ για:

Τον κορωνοϊό: «Να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό. Οι 3 παίκτες είναι από την αρχή στο πρωτόκολλο στο ποδόσφαιρο και τα ομαδικά αθλήματα».

Τις αναβολές: «Λόγω κορωνοϊού είχαν αναβληθεί παιχνίδια και πέρυσι, όπως στην Ξάνθη. Υπάρχει μία τριμερής επιτροπή που ανά πάσα στιγμή κάνει τη διαχείριση κρίσεων. Οπότε, είμαστε σε άμεση ετοιμότητα για το τι θα χρειαστεί. Είμαστε σε επικοινωνία με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Πώς θα μπορέσουμε με ασφάλεια να συνεχίσουμε την αθλητική δραστηριότητα».

Την πιθανότητα lockdown στο πρωτάθλημα: «Δεν είμαστε κοντά σε lockdown για τη δράση στο ποδόσφαιρο ή αλλού. Η Νο1 προτεραιότητα είναι η γενικότερη ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X