Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 2-0: O Κετσπάγια... διώχνει τον Ουζουνίδη

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 2-0: O Κετσπάγια... διώχνει τον Ουζουνίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, καθώς ηττήθηκε 2-0 στο μεγάλο ραντεβού από την Ανόρθωση και έχει ξεμείνει στους οκτώ βαθμούς, στο -11 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Βργκοτς (9′), ο οποίος από στημένη φάση βρέθηκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας. Ο ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι με τον Γιένσεν (25′), αλλά ο Κβιλιτάια (67′) με πολύ ωραία ατομική ενέργεια καθάρισε το παιχνίδι, στέλνοντας τους νικητές στη 2η θέση.

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και περισσότερο από έναν μήνα (20 Σεπτεμβρίου) και αυτό έχει οδηγήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη κοντά στην απόλυση. Αυτό τουλάχιστον κυκλοφορεί στην Κύπρο, καθώς η διοίκηση είναι απογοητευμένη από την εικόνα της ομάδας και τον Ελληνα προπονητή, που πριν το ντέρμπι άλλαξε τη μισή 11άδα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, μα δεν του βγήκε το πλάνο.

* Φωτογραφία από το balla.com.cy

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X