Europa League: Πού παίζουν απόψε Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια

Europa League: Πού παίζουν απόψε Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Οι ομάδες του ομίλου της ΑΕΚ στο Europa League παίζουν απόψε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δράση στο Europa League ξεκίνησε για την ΑΕΚ που την περασμένη Πέμπτη αντιμετώπισε την Μπράγκα στην Πορτογαλία επιστρέφοντας ηττημένη, αλλά έτοιμη να ανακάμψει. Την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Δικέφαλος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την «φανταχτερή» Λέστερ, ενώ η Μπράγκα παίζει στην Ουκρανία με την Ζόρια. Ως τότε όμως υπάρχουν τα… πρωταθλήματα.

Η ΑΕΚ απόψε (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports1) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηπειρο με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Σήμερα παίζουν επίσης και οι τρεις ομάδες του ομίλους της Ενωσης στο Europa League.

Πού παίζουν απόψε Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια

Η Λέστερ, αγωνίζεται σήμερα στο… prime time της Premier League (21:15) απέναντι στην Αρσεναλ στο Λονδίνο για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας. Εκτός για τις «Αλεπούδες» είναι οι Αμαρτέι, Εντιντί, Ρικάρντο Περέιρα, Σογιουντσού, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βάρντι που έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Η Μπράγκα στις 22:00 αντιμετωπίζει την Γκιμαράες εκτός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας και ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Ρούι Φόντε.

Τέλος, η ουκρανική Ζόρια υποδέχεται (19:30) στο γήπεδό της, την Ρουκχ Λβιβ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League είναι στην 10η θέση με μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η αντίπαλός της είναι 13η με δύο βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X