Η ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο απόψε με ΠΑΣ στα Ιωάννινα! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο απόψε με ΠΑΣ στα Ιωάννινα! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK ψάχνει αντίδραση, επιστροφή στις νίκες και... ψυχραιμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει το… φάρμακό της στα Ιωάννινα!

Κόντρα στον ΠΑΣ, απόψε (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1), η Ενωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και την ήττα από τον Ατρόμητο. Φυσικά, ο Δικέφαλος, προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Μπράγκα για το Europa League, που δημιούργησε… θέματα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Το «φάρμακο» σε αυτά τα προβλήματα, είναι πάντα οι νίκες και για αυτό το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα δεν σκέφτεται τίποτα άλλο απόψε πέρα από το τρίποντο.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει απόψε περισσότερες επιλογές για την άμυνα κυρίως, αλλά δεν έλειψαν και τα νέα προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός έχει ξανά στην διάθεσή του, τον Μιχάλη Μπακάκη, αλλά και τον Εμάνουελ Ινσούα που δείχνει έτοιμος να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού. Από την άλλη, στην Αθήνα έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ένιωσε ενοχλήσεις. Εκτός παραμένουν και οι Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γκαρσία και Αλμπάνης.

Οσον αφορά στο πλάνο του Καρέρα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Παναγιώτης Τσιντώτας, Ινούα και Βασιλαντωνόπουλος είναι φαβορί για τα άκρα της άμυνας, οι Χνιντ και Νεντελτσεάρου στα στόπερ, ενώ οι Σάκχοφ, Κρίστισιτς και Μάνταλος θα συνθέσουν την τριάδα του κέντρου. Στην επίθεση, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ δείχνουν να έχουν σαφές προβάδισμα για τις δύο θέσεις, ενώ την τρίτη θα πάρει ένας εκ των Λιβάγια ή Μαχαίρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Με μία σημαντική απουσία υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα την ΑΕΚ, καθώς ο Σάντι Κρίζμαν έμεινε εκτός αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι. Σε αντίθεση με τον Κρίζμαν, ο Χουάν Ντομίνγκεζ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο ισχίο και τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη. Η Ενωση θα πρέπει σίγουρα να προσέξει τον Παμλίδη καθώς διαρκώς σκοράρει διαρκώς.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτη, Γιαννίκογλου, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Σιόντη, Καρτάλη, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Νάουμετς, Λιάσο, Λώλη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Λεό, Παμλίδη. Εκτός έμειναν οι Κρίζμαν, Πανουργιάς, Αθανασίου, Γώγος, Γροσδάνης, Δούμτσης, Νάτιντσουκ και Ξύδας.

Ο διαιτητής του ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
  • Βοηθοί: Χατζηνάκος, Καμπερίδης,
  • 4ος Βάτσιος,
  • VAR: Γκορτσίλας, Μεϊντάνας

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την αναμέτρηση από τα Γιάννινα, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X