ΑΕΚ: Ερχεται συνάντηση Μελισσανίδη-Λιβάγια!

ΑΕΚ: Ερχεται συνάντηση Μελισσανίδη-Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον Μάρκο Λιβάγια για να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε με το μάδημα της μαργαρίτας δεν μπορεί να βγάλει κάποιος άκρη με όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.

Αρχικά όλοι στάθηκαν στην κίνηση του Καρέρα να κάνει αλλαγή στην αλλαγή τον Λιβάγια. Οπως επίσης και στο ξέσπασμα του Κροάτη στα αποδυτήρια. Αλλά έπειτα από επεξεργασία των δεδομένων, το μεγαλύτερο μερίδιο των ευθυνών έπεσε στον Νέλσον επειδή σπατάλησε τις ευκαιρίες που του δημιούργησαν οι συμπαίκτες του. Μέχρι που θα γίνει αποδιοπομπαίος τράγος ο Πορτογάλος. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα της ΑΕΚ. Αλλού εντοπίζεται η ασθένεια και η ατμόσφαιρα θυμίζει τη θητεία του Κωστένογλου. Νομίζω ότι σύντομα θα ακούσουμε παίκτη να αποκαλεί τον Καρέρα «κυρ-Νίκο» για να τον πικάρει.

Μετά από τον τελικό Κυπέλλου, ο Μάσιμο έχασε πόντους στα αποδυτήρια. Αμφισβητήθηκε, διότι χρεώθηκε την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η αποθέωση του Μαρτίνς από τα ΜΜΕ για τη διαχείριση των περιορισμένων λύσεων που είχε ο Πορτογάλος έφτασαν και στα αφτιά των «κιτρινόμαυρων». Ε, δεν θέλει πολύ για να αρχίσει η αμφισβήτηση.

Στο θέμα του Λιβάγια, τώρα. Προκαλεί αίσθηση η αδράνεια του Μελισσανίδη. Κάποιοι από το περιβάλλον του υποστηρίζουν ότι έχει εκνευριστεί πολύ με τον Μάρκο και γι’ αυτό κρατάει αποστάσεις. Αλλά υπάρχει κι ένα άτομο που προεξοφλεί άμεση συνάντηση των δύο. Λέτε να πάει ο Κροάτης να ευχηθεί αύριο στον Νικαιώτη; Μόνο με «διπλό» στα Ιωάννινα, λέει ο τρελός. Συνάντηση πάντως θα γίνει άμεσα!

Πηγή: SportDay

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X