Προχωράει ως έχει η ΑΕΚ και εμπιστεύεται το υπάρχον υλικό

Στην ΑΕΚ έχουν βάλει «φρένο» στα μεταγραφικά ζητήματα

Η σεζόν άρχισε με νίκη για την ΑΕΚ, έστω κι αν η εμφάνιση δεν ήταν και η πλέον… θελκτική. Για την Ένωση, όμως, αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία, ιδίως στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι να γεμίζει με νίκες το σακούλι, ώστε να φτιάχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψυχολογία της.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 35′ δεν ήταν στον έλεγχό της. Όταν όμως πάτησε το… γκάζι έφερε στα μέτρα της την αναμέτρηση και απλοποίησε τα πράγματα, πανηγυρίζοντας το «διπλό».

Την ίδια στιγμή εντός των τειχών υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό. Τόσο το προπονητικό σταφ, όσο και άπαντες μέσα στην ομάδα θέλουν να πάρουν το μέγιστο από τους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Αυτός, εξάλλου είναι και ο λόγος που έχει μπει στην… άκρη κάθε κουβέντα περί μεταγραφικών κινήσεων, καθώς σε πρώτη φάση στην Ένωση θέλουν να δουν πώς θα λειτουργήσει η ομάδα με τα τωρινά δεδομένα.

Συν τοις άλλοις, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με το πέρας του αγώνα, τόνισε πως «προς το παρόν η ομάδα θα προχωρήσει έτσι, θέλουμε να δούμε πως θα πάμε έτσι. Έχουμε τα μάτια μας ανοικτά και θα βρούμε αν θα προκύψει κάτι, αλλά έχουμε ένα καλό ρόστερ και θα προχωρήσουμε», κάνοντας ξεκάθαρες τις σκέψεις του για τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και το υλικό που έχει στα χέρια του τούτη την στιγμή.

Στην ΑΕΚ έχουν τα μάτια τους… ανοιχτά στην αγορά, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια περίπτωση που να κάνει το απαιτούμενο «κλικ» για να προχωρήσει. Έτσι, σε συνδυασμό με το υλικό που υπάρχει στην ΑΕΚ προχωρούν ως έχουν, με σκοπό να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από ομαδική δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X