Παναθηναϊκός: Το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του

Παναθηναϊκός: Το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του
Photo Credits: INTIME

Ο κατήφορος του Παναθηναϊκού δεν έχει τέλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη στα πέντε πρώτα ματς ενός πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα.

Ο κατήφορος του Παναθηναϊκού δεν έχει τέλος. Οι… πράσινοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε τον Βόλο, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους. Για την ακρίβεια ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν μείνει χωρίς νίκη μετά τους πέντε πρώτους αγώνες που έχουν δώσει στα 62 χρόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Αυτό το αρνητικό ρεκόρ πήγε να σπάσει πέρσι, ωστόσο την 5η αγωνιστική νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και δεν έσπασε αυτό το αρνητικό ρεκόρ, κάτι που ωστόσο έγινε φέτος. Θυμίζουμε τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στο φετινό τραγικό ξεκίνημα (την 2η αγωνιστική δεν διεξήχθη το ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ λόγω της σχετικής άδειας που είχε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»):

1η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0

3η αγωνιστική: ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-1

4η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

5η αγωνιστική: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2

6η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X