Η Ντόρτμουντ «κατάπιε» τη Σάλκε

Η Ντόρτμουντ «κατάπιε» τη Σάλκε
Photo Credits: INTIME

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σάλκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σάλκε και έφτασε άνετα στη νίκη με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 5 αγωνιστικής της Bundesliga. Έτσι, έφτασε τους 12 βαθμούς και έπιασε εκ νέου τη Μπάγερν Μονάχου στη 2η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λειψία.

Οι «βασιλικοί μπλε», που συνεχίζουν να απογοητεύουν με μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, έφτασαν πλέον τα 21 παιχνίδια χωρίς νίκη με απολογισμό 0-7-14. Στο πρωτάθλημα έχουν να κερδίσουν από τον περασμένο Ιανουάριο.

Το ματς

Η Μπορούσια είχε το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Χάαλαντ στο 12’, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Ρένοβ. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκερέρο να απειλήσει και με τη Σάλκε να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, το γκολ έμοιαζε να έρχεται. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν συνέβη. Στο 25’ η Σάλκε προσπάθησε να γίνει απειλητική με τον Πασιέντσια, αλλά το σουτ που επιχείρησε να κάνει, μπλοκαρίστηκε από αντίπαλο αμυντικό. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε “κεραυνό” του Νταχούντ στο 31′, αλλά από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ. Μετά από σουτ του Γκερέρο και απόκρουση του Ρένοβ, ο Ακανζί πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ, έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, το wonder boy των γηπεδούχων, Έρλινγκ Χάαλαντ, συνδυάστηκε άψογα με τον Σάντσο, βρέθηκε σε θέση βολής και με ένα εξαιρετικό πλασέ, έκανε το 2-0. Ο Νορβηγός έχασε ευκαιρία για το τρίτο γκολ στο 69’, αλλά στο 78’ ο Χούμελς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Γκερέρο, έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X