ΑΕΚ: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο πόλο γυναικών (12-11) επί της ΝΕ Πατρών

ΑΕΚ: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο πόλο γυναικών (12-11) επί της ΝΕ Πατρών
Photo Credits: INTIME

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τα κορίτσια του πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Γυναικών και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ που επικράτησε με 12-11 της ΝΕ Πατρών.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα της Κικής Λιόση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε και έκανε στο τέλος μια μεγάλη ανατροπή.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ προηγήθηκε δις χωρίς να καταφέρει να διατηρήσει το υπέρ της σκορ. Συγκεκριμένα, η Στρατιδάκη άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ λίγο αργότερα η Μπενέκου έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, ενώ στο τελείωμα της περιόδου πέρασαν και μπροστά με 3-2. Η απάντηση ήρθε από την Μπαλωμενάκη που έφερε το ματς στα ίσια (3-3), 28″ πριν το τέλος.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς στην επίθεση. Με τη Ζοφώλη να μη χάνει… σουτ, η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 4-4 και 5-5. Οι Πατρινοί με σερί 2-0 έφτασαν στο 7-5, όμως και πάλι η Ζοφώλη με πέναλτι μείωσε σε 7-6. Η ΝΕ Πατρών, ωστόσο, στα τελευταία δευτερόλεπτα εκμεταλλεύθηκε λάθος της ΑΕΚ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8-6.

Μετά από εκατέρωθεν χαμένες επιθέσεις που κράτησαν περίπου 6 λεπτά, η ΑΕΚ όχι μόνο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά με εντυπωσιακό σερί 3-0 σε διάστημα λιγότερο των 2′, πέρασε μπροστά με 9-8. Δύο γκολ της Στρατιδάκη και ένα της Ζοφώλη έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ, όμως στα τελευταία 10″ και πάλι η Πάτρα ισοφάρισε σε 9-9.

Το εντυπωσιακό παιχνίδι συνεχίστηκε και στην τέταρτη περίοδο. Η ΝΕ Πατρών πήρε κεφάλι στο σκορ 7′ πριν το φινάλε με 10-9. Η Μαστρόκαλου απάντησε για λογαριασμό του “Δικεφάλου” (10-10), με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα, 5:24 πριν τη λήξη. Και ενώ τα περιθώρια είχαν αρχίσει να στενεύουν για το “Δικέφαλο”, η Πρωτοπαπά με όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 11-11, 3′ πριν το φινάλε, αναπτερώνοντας τις ελπίδες για “διπλό”. Η ΝΕΠ έπεσε πάνω στην πολύ καλή άμυνα της “Ένωσης” και με νέα… “βόμβα” της Πρωτοπαπά, 1:13 πριν την κόρνα της λήξης, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα με 12-11. Η άμυνα της ομάδας της Κικής Λιόση λειτούργησε άψογα στο τελευταίο λεπτό και η ΑΕΚ έφυγε με το “διπλό” από την Πάτρα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-3, 1-3, 2-3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινέμογλου, Μπαλάτσα Μ., Τσιμάρα Ευφρ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Μιχαηλίδου 3, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Τσιμάρα Ευδ. 1, Λυκοθανάση 3, Πουλοπούλου, Κιούρκα, Κουρέτα.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά 2, Λούδη Α. 1, Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 1, Στρατιδάκη 3, Ζοφώλη 4, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαωι, Καράβου, Τσοπέλα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X