Με το ζόρι να βγάζουμε τα μάτια μας;

Με το ζόρι να βγάζουμε τα μάτια μας;
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για το θέμα Καρέρα-Λιβάγια, αλλά και την πολύ κομβική μάχη στα Γιάννενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έλεγα στο βίντεο της Παρασκευής, την ώρα που η ΑΕΚ πήγαινε στα Σπάτα κατευθείαν από το αεροδρόμιο, ότι ο Καρέρα θα έπρεπε να μιλήσει με τον Λιβάγια και να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε, με την αλλαγή στην αλλαγή που έγινε ο Κροάτης στην Πορτογαλία.

Αυτό ακριβώς συνέβη. Με τον Μάρκο, μίλησε και ο κόουτς, αλλά και ο Ίλια Ίβιτς, δόθηκαν οι ξεκάθαρες εξηγήσεις που έπρεπε να δοθούν και τελείωσε το όλο θέμα. Το ξεκαθάρισε αυτό ο Λιβάγια στον Ίβιτς, το ξεκαθάρισε και ο Καρέρα σήμερα το μεσημέρι στο συνδρομητικό.

Ασφαλώς και ήταν αξιοσημείωτο αυτό που έγινε, όπως αξιοσημείωτο είναι ότι από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο Κροάτης έχει ξεκινήσει βασικός στο ένα. Συμβαίνουν αυτά όμως στις ομάδες. Και το θέμα έληξε, όχι επειδή το ήθελα… εγώ, αλλά επειδή το επιθυμούσαν οι πρωταγωνιστές. Και δεν κατανοώ πραγματικά, για ποιο λόγο δηλαδή από τη στιγμή που το θέμα θεωρείται ξεκάθαρα λήξαν από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές και από τους πάντες μέσα στην ομάδα, να πρέπει να συνεχίζεται και να συντηρείται από τους… απ’ έξω;

Κάθισαν, μίλησαν και τα βρήκαν

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συνέβη κάτι στην ΑΕΚ και πήρε πολύ μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική. Και (δυστυχώς) δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι αντίπαλοι που διψάνε για… αίμα και αναγάγουν σε τρομερά μείζον θέμα το οτιδήποτε συμβαίνει στην ΑΕΚ, αλλά είναι και το ίδιο της το περιβάλλον, που πέφτει πολλές φορές στην παγίδα.

Προσοχή, για να μην παρεξηγηθώ. Δεν ισχυρίζομαι ότι ένα οποιοδήποτε πρόβλημα θα πρέπει να κρύβεται κάτω από το χαλί. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Αλλά δεν μπορείς να στέκεσαι μόνο σε ότι προηγήθηκε και μάλιστα να το μεγεθύνεις και να αδιαφορείς για αυτό που έγινε μετά, που είναι και η τελική κατάληξη. Ότι δηλαδή, κάθισαν, μίλησαν και τα βρήκαν. Και μάλιστα, το ξεκαθάρισαν ότι τελείωσε το θέμα.

Έχει αγωνιστικά προβλήματα να λύσει η ομάδα, που δεδομένα δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Έχει ακόμα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, που δυσχεραίνουν την όλη κατάσταση. Να δημιουργούμε ή να συντηρούμε με το ζόρι, κι άλλα από μόνοι μας; Δεν το καταλαβαίνω.

Μόνο «γιατρικό» η ΝΙΚΗ στα Γιάννενα

Φυσικά, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το «γιατρικό» είναι οι νίκες. Έγραφα πριν από την Πορτογαλία, ότι το ματς με την Μπράγκα δεν ήταν «τελικός». Τέτοιο χαρακτήρα όμως έχει η δύσκολη, κομβική και κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Νικάει η ΑΕΚ στα Γιάννενα; Ξεπερνιούνται όλα τα προηγούμενα. Η ΑΕΚ προσπερνάει στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θα έχει πλέον δώσει τα ίδια παιχνίδια και ισοβαθμεί με τον ΟΣΦΠ, από τον οποίο θα έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Δεν θα είναι μόνο ψυχολογική η ανάσα που θα πάρει δηλαδή η ομάδα του Καρέρα, με νίκη την Κυριακή στα Γιάννενα, αλλά θα είναι κυρίως ουσιαστική. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια έδρα, στην οποία «σκόνταψε» ο ΟΣΦΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X