Σίσι σε Μητοστάκη: «Προετοιμαστείτε για τζιχαντιστές»

Σίσι σε Μητοστάκη: «Προετοιμαστείτε για τζιχαντιστές»

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος υποστήριξε πως ο Ερντογάν θα στείλει τζιχαντιστές στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Φατάχ αλ Σίσι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Νίκο Αναστασιάδη.

Οπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», κατά τη διάρκεια της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη στη Λευκωσία, ο Αλ Σίσι προειδοποίησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Κύπριο Πρόεδρο για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή χρησιμοποιείται από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδιά του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Σίσι προχώρησε σε απόρρητη ενημέρωση στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Αναστασιάδη, τονίζοντας ότι το Κάιρο είναι ιδιαίτερα ανήσυχο για τον τρόπο που εντάσσει στα σχέδιά του ο Ερντογάν τον ισλαμιστικό παράγοντα.

Παράλληλα, μετέφερε στους ομολόγους του το μήνυμα ότι το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας για την Αίγυπτο, ζητώντας τους να το κρατήσουν ψηλά στην διπλωματική τους ατζέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X