Ρεάλ Μαδρίτης: Ξεκίνησε ήδη επαφές με τον Ποτσετίνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ξεκίνησε ήδη επαφές με τον Ποτσετίνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παίζει τη θέση του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στους επόμενους αγώνες και οι «μερέγχες» ήδη ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του.

Εντονος προβληματισμός με την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, υπάρχει στη Ρεάλ. Μάλιστα, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ζιντάν θα πρέπει να σώσει τη δουλειά στα δύο ματς που ακολουθούν!

Ο Γάλλος τεχνικός πάντως, από την πλευρά του, δεν ανησυχεί για τη θέση του, τονίζοντας πως έχει την στήριξη των παικτών του για να συνεχίσει το έργο του. Ωστόσο, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero», αποκαλύπτει πως οι ιθύνοντες της Ρεάλ, έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον άλλοτε τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Βέβαια, όλα θα κριθούν το προσεχές διάστημα για το μέλλον του Ζιντάν στον πάγκο των Μαδριλένων και σε περίπτωση που δεν τα βγάλεις εις πέρας, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X