Super League: Ποιοι έμειναν χωρίς ομάδα

Super League: Ποιοι έμειναν χωρίς ομάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φινάλε της έξτρα μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους σήμανε πως αρκετοί παίκτες που έπαιζαν πέρσι στα «σαλόνια» μας θα πρέπει, σε μεγάλο βαθμό, να περιμένουν τον Ιανουάριο ώστε να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους

Λήγει απόψε (23/10) τα μεσάνχτα η αυλαία της έξτρα μεταγραφικής περιόδου που αφορά τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, η οποία φέτος κράτησε μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου λόγω της αργοπορημένης έναρξης της νέας σεζόν.

Αυτόματα διαμορφώθηκαν τα ρόστερ των ομάδων της Super League μέχρι και την 1η Ιανουαρίου του 2021, ενώ την ίδια στιγμή οριστικοποιήθηκε πως ορισμένοι γνώριμοί μας, Ελληνες και μη, με μακρά ως και το πρόσφατο καλοκαίρι θητεία/παρουσία στη Super League, όχι μόνο δεν θα συνεχίσουν στα μέρη μας, αλλά και είναι πιθανό να βρεθούν χωρίς ομάδα. Εκτός βέβαια και αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες. Βλέπετε από αύριο λίγες αγορές θα είναι «ανοικτές» και εάν δεν τις επιλέξουν, θα πρέπει να περιμένουν το χειμερινό «πάρε-δώσε».

Μίροσλαβ Στοχ

Στις 18 του περασμένου Αυγούστου ολοκλήρωσε τη δεύτερη εν Ελλάδι θητεία του, ξανά με τον ΠΑΟΚ, όπου ήταν τόσο τη σεζόν 2013/14 όσο και την περσινή (2019/20). Αθροιστικά στη Super League το κοντέρ του «γράφει» 41 εμφανίσεις και 7 γκολ, όμως ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάντσον

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος χαφ έπαιζε από το 2017 μέχρι και πέρσι τον Ιούνιο στα γήπεδα της Super League με τη φανέλα του Ατρόμητου και συνολικά κατέγραψε 66 συμμετοχές και 1 γκολ στην κατηγορία. Κατά καιρούς το όνομά του «ακούστηκε» για τους «μεγάλους» της χώρας μας, υπήρξαν στιγμές που ξεχώρισε, αλλά μετά την αποχώρησή του από το Μαζαράκειο δεν συμφώνησε με κάποια ομάδα, εντός ή εκτός συνόρων.

Μάρτιν Τόνσο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός… νιώθει την Ελλάδα σαν δεύτερο σπίτι του, αφού το καλοκαίρι του 2016 ήρθε στα μέρη μας για λογαριασμό του Ατρόμητου και έκτοτε δεν έφυγε ποτέ. Μία σεζόν μετά πήγε στον Αστέρα Τρίπολης και από τον Γενάρη του 2019 ήταν στον Αρη, μέχρι και τις 30 του περασμένου Ιουνίου. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία μετρά 84 εμφανίσεις και 15 γκολ, όμως στο υπόλοιπο του 2020 δεν θα τον δούμε με άλλη ομάδα της χώρας μας.

Πέδρο Αρτσε ​

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα μικρό παιδί τον Γενάρη του 2013 για λογαριασμό της Βέροιας και ουσιαστικά «ρίζωσε» στα μέρη μας. Εκτοτε. με εξαίρεση περίπου 18 μήνες (καλοκαίρι 2017-Γενάρης 2019). παίζει στην πατρίδα μας, ενώ ο Πανιώνιος ήταν ο τελευταίος του σταθμός. Εχει 71 συμμετοχές και 2 γκολ στη Super League, όμως μετά την αποχώρησή του από τους «κυανέρυθρους» δεν βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βαλεντίνος Βλάχος 

Στους free agent συγκαταλέγεται και ο 28χρονος μπακ, ο οποίος μετά από μία διετία στον Αστέρα Τρίπολης δεν ανανέωσε το συμβόλαίο του. Οι Αρκάδες ήταν ο 4ος σταθμός της καριέρας του στη Super League, αφού είχαν προηγηθεί κατά χρονολογική σειρά Καβάλα, ΑΕΚ, Πανιώνιος. Συνολικά στα «σαλόνια» μετρά 133 εμφανίσεις και θεωρείται μία αξιόπιστη λύση.

Γιώργος Μανθάτης ​

Ηταν αρχές του μήνα όταν έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Ανόρθωση, όμως λογίζεται ως Σουπερλιγκάτος αφού δεσμεύονταν από τους «ερυθρόλευκους». Ξέχωρα από τους Πειραιώτες αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία και με ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και συνολικά έχει καταγράψει 53 συμμετοχές και 1 γκολ. Στα 23 του είναι ελεύθερος.

Νίκος Καρανίκας

Πρόσφατα ο 28χρονος δεξιός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, όπου και αγωνίζονταν την τελευταία διετία. Γέννημα – θρέμμα των «βυσσινί», στη μεγάλη κατηγορία έκανε «όνομα» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και έπαιζε από το 2015 ως το 2018. Συνολικά στη Super League έχει καταγράψει 91 εμφανίσεις.

Ζαν Ασούμπρε

Κάτοικος Ελλάδος για 1,5 ημερολογιακό έτος ήταν ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, αφού ήρθε το Γενάρη του 2019 ήρθε στα μέρη μας για λογαριασμό της Λαμίας και το καλοκαίρι του ίδιου έτους για χάρη της ΑΕΛ. Στην πρώτη περίπτωση ως δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας και στη δεύτερη ως ελεύθερος. Με τις δύο ομάδες έπαιξε σε 19 ματς της Super League (2 γκολ), αλλά τώρα δεν έχει ομάδα.

Ζερεμί Μαλέρμπ ​

Ο Γάλλος γκολκίπερ ήρθε στα μέρη μας το καλοκαίρι του 2018 για λογαριασμό του Πανιωνίου και τα δύο χρόνια της παραμονής του στην Ελλάδα υπερασπίστηκε την εστία των «κυανέρυθρων» σε 19 παιχνίδια της Super League. Μετά τον υποβιβασμό τους στη Γ’ Εθνική αποχώρησε και παραμένει χωρίς ομάδα.

Πηγή: Gazzeta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X