ΑΕΚ: Μπήκαν Μπακάκης-Ινσούα!

ΑΕΚ: Μπήκαν Μπακάκης-Ινσούα!
Photo Credits: INTIME

Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στην Αθήνα το μεσημέρι και από το αεροδρόμιο πήγαν κατευθείαν για προπόνηση στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τους Μιχάλη Μπακάκη, Εμάνουελ Ινσούα και Κώστα Γαλανόπουλο να προπονούνται κανονικά και πλέον είναι ξεκάθαρα θέμα του Ιταλού τεχνικού αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή ή όχι. Ωστόσο, θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το θέμα της αποχής, καθώς έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες.

Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τη Μπράγκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15.30 και στη συνέχεια η αποστολή θα πάει απευθείας στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει στις 19.00 για τα Γιάννινα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X