Χρυσικόπουλος: «Υπάρχει δίψα για διάκριση»

Χρυσικόπουλος: «Υπάρχει δίψα για διάκριση»
Photo Credits: INTIME

Το blog του φόργουορντ της ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Βασίλισσας

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της φετινής Basket League απέναντι στον Ιωνικό και τόνισε πως στην ΑΕΚ υπάρχει δίψα για διάκριση.

Το blog του Λίνου Χρυσικόπουλου στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ και του μπάσκετ.

Είμαστε χαρούμενοι, που επιτέλους αύριο μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την έναρξη του Πρωταθλήματος. Μια περίεργη χρονιά ξεκινάει, όμως με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί ως προς την διεξαγωγή των αγώνων, που έχουμε μπροστά μας.

Παρόλα αυτά, η δουλειά είναι δουλειά και δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες. Για μας ουσιαστικά η νέα χρονιά ξεκίνησε με το τέλος του Final – 8. Mπορεί η συγκεκριμένη διοργάνωση να μας άφησε μια πικρή γεύση, αλλά ταυτόχρονα μας έδωσε τεράστιο κίνητρο και δίψα για μια μεγάλη διάκριση τη σεζόν, που έρχεται.

Ο Ιωνικός που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αύριο είναι μια απρόβλεπτη ομάδα με επιθετικό ταλέντο και το γεγονός, ότι είναι πρεμιέρα κάνει την αναμέτρηση ακόμη πιο δύσκολη. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή απ’ όλους μας, ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς και να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά του αγώνα.

Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι, ότι θα προσπαθήσω να συμβάλλω ώστε ν’ ανεβάσουμε το σύλλογο κι άλλα σκαλοπάτια προς τα πάνω.

Όλοι ξέρουμε και βλέπουμε, ότι είναι πολύ στενάχωρη η εικόνα των άδειων γηπέδων. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο μας είναι ότι η στήριξη μπορεί να γίνει έμπρακτη και χωρίς την παρουσία του. Οποιαδήποτε μορφή στήριξης για μας είναι ζωτικής σημασίας ενόψει της μεγάλης και δύσκολης σεζόν που έχουμε μπροστά μας.

Εύχομαι υγεία και καλό Πρωτάθλημα

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X