Πριν 6 χρόνια ακριβώς η μυθική ραμπόνα του Λαμέλα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)

Πριν 6 χρόνια ακριβώς η μυθική ραμπόνα του Λαμέλα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν έξι χρόνια από όταν ο Έρικ Λαμέλα «πλήγωσε»… γλυκά τον Αστέρα Τρίπολης, με μια ανεπανάληπτη εκτέλεση με ραμπόνα που έμεινε στην ιστορία.

Ήταν ένα από τα πιο σκληρά μαθήματα που κλήθηκε να πάρει ως «σταχτοπούτα» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήταν, όμως, επίσης μια αναμέτρηση που τον έθεσε αιώνια στην ιστορία, χάρη στην έμπνευση ενός εκ των αντιπάλων παικτών. Στις 23 Οκτωβρίου του 2014, ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στο Λονδίνο και το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για το ματς κόντρα στην Τότεναμ και βίωσε από πρώτο… χέρι, το κορυφαίο τέρμα στην ιστορία του Europa League και ένα από τα πιο ιδιαίτερα που έχουμε παρακολουθήσει συνολικά ανεξαρτήτως διοργάνωσης κι εποχής.

Ο Αργεντίνος αρτίστας, Έρικ Λαμέλα, πρωτοσυστήθηκε στο αγγλικό κοινό με ένα πραγματικό έργο τέχνης, εκτελώντας με ραμπόνα στην κίνηση από το σημείο του ημικυκλίου, απέναντι στον τότε τερματοφύλακα των Αρκάδων, Κοσίτσκι, που έμεινε… στήλη άλατος και δικαιολογημένα.

Για την ιστορία, το σύνολο του Στάικου Βεργέτη είχε ηττηθεί με το βαρύ 5-1, μειώνοντας στο φινάλε του ματς από το απευθείας φάουλ του Χερόνιμο Μπαράλες που νίκησε τον τερματοφύλακα… Χάρι Κέιν. Ακόμη ένας λόγος για να θυμάται κάποιος εκείνο το παιχνίδι, αφού ο Άγγλος στράικερ, μετά το χατ-τρικ που πέτυχε, κλήθηκε να καθίσει κάτω από τα δοκάρια αφού ο Γιορίς είχε αποβληθεί και δεν απέμεναν αλλαγές στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Θυμηθείτε το απίθανο γκολ του Λαμέλα και τα highlights εκείνης της αναμέτρησης:

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντεμπελέ, Καπούε, Τάουνσεντ (83′ Λένον), Λαμέλα (76′ Έρικσεν), Κέιν, Αντεμπαγιόρ (77′ Τσάντλι)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Γιούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (73′ Μπαράλες), Τσοκάνης, Μάτσα (83′ Μπακασέτας), Πάρα (80′ Φερνάντες)

https://twitter.com/ProD_Soccer/status/549857188244901888?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E549857188244901888%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Feuropa-league%2Farticle%2F1526288%2Flamela-europa-league-exi-hronia-apo-ti-mythiki-rampona-kontra-ston-astera-tripolis-pics-vids

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X