Χριστοβασίλης: «Μπορούμε να κερδίσουμε την κουρασμένη ΑΕΚ»

Χριστοβασίλης: «Μπορούμε να κερδίσουμε την κουρασμένη ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Παράλληλα ο ισχυρός άδρας της ομάδας έπλεξε το εγκώμιο του Αργύρη Γιαννίκη.

«Επιτέλους, πήραμε μία νίκη (σ.σ. εννοώντας εκείνη με τον Απόλλωνα Σμύρνης) , την οποία δικαιούμασταν και σε άλλα παιχνίδια. Έχουμε ένα πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο που πιστεύω, ότι οφείλεται στην έλλειψη ρυθμού και στο ότι δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί οι νέοι παίκτες. Η νίκη επί του Απόλλωνα είναι σημαντική γιατί είναι ένας αντίπαλος που έχουμε τους ίδιους στόχους και εμείς αυτό που θέλουμε, είναι να σώσουμε νωρίς την παρτίδα», είπε αρχικά. Και συνέχισε.

«Ο ΠΑΣ παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, που ικανοποιεί τους φιλάθλους όχι μόνο του ΠΑΣ, αλλά όλων των ομάδων, που τους αρέσει να βλέπουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που πιστεύω, ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε και το ότι η ΑΕΚ θα είναι ίσως κουρασμένη αφού έχει να δώσει ευρωπαϊκό αγώνα το βράδυ της Πέμπτης. Προσπαθήσαμε να φέρουμε έναν επιθετικό στην ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε αυτήν την περίοδο, οπότε κοιτάμε ήδη κάποιες περιπτώσεις για τον Ιανουάριο».

Οσο για τον τεχνικό του σχολίασε πως «δείχνει τη δουλειά που κάνει στο γήπεδο. Είναι έμπειρος με παραστάσεις από τη Μπουντεσλίγκα και ήταν δύσκολο και γι’ αυτόν να προσαρμοστεί σε μία διαφορετική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Φτιάχνει όμως ένα σύνολο με την υπογραφή του για τα επόμενα χρόνια. Προσωπικά πιστεύω, ότι σε λίγα χρόνια, θα είναι στον πάγκο πολύ μεγάλης ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X