ΑΕΚ: Στην Πάτρα για την επιστροφή στις νίκες η γυναικεία ομάδα πόλο

Εικόνες από το ΑΕΚ- Εθνικός
Photo Credits: INTIME

Τα κορίτσια του πόλο αντιμετωπίζουν αύριο τη ΝΕ Πατρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Πάτρα ταξιδεύει η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει αύριο (24/10, 19:00) την τοπική ΝΕ για την 4η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό θέλουν να επιστρέψουν στη νικηφόρα πορεία τους, στοχεύοντας στο “διπλό” στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Η Κική Λιόση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τις: Τσουρή, Πρωτοπαπά, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου, Τσόπελα.

Η Ιόλη Μπενέκου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαστε έτοιμες και καλά προετοιμασμένες για τον αγώνα με την Πάτρα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να παίξουμε δυνατά από την αρχή και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλει συγκέντρωση και υπομονή από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, να κάνουμε μια καλή ομαδική εμφάνιση και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X