Απίστευτο: Φοιτητές πηδούσαν από τα παράθυρα για να ξεφύγουν την αστυνομία που τους διέκοψε το πάρτι (VIDEO)

Απίστευτο: Φοιτητές πηδούσαν από τα παράθυρα για να ξεφύγουν την αστυνομία που τους διέκοψε το πάρτι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα, καθώς φοιτητές είτε πηδούσαν από τα παράθυρα, είτε προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στον επάνω όροφο για να ξεφύγουν από την αστυνομία.

Video δείχνει φοιτητές σε ένα οίκημα στο Σάλφορντ να πηδούν από τα παράθυρα για να αποφύγουν την αστυνομία, η οποία τους διέκοψε πάρτι.

Το video εικάζεται πως τραβήχτηκε μόλις η ασφάλεια έφτασε στο οίκημα όπου ζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Salford στο Peel Park Quarter και δείχνει αρκετούς να ανεβαίνουν από τα παράθυρα ενός διαμερίσματος στον πρώτο όροφο για να ξεφύγουν από την ασφάλεια που πλησιάζει.

Οι μισοί βοηθούν τους υπόλοιπους να ανέβουν ενώ άλλοι απλώς πηδούν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Μάλιστα κάποιος στο video ακούγεται να αστειεύεται λέγοντας πως το Salford Royal Hospital θα ήταν «γεμάτο» από θύματα μετά από αυτό.

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ επιβεβαίωσε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα εναντίον όσων  συμμετείχαν στο συμβάν.

Σε δήλωσή του το Πανεπιστήμιο αναφέρει: «Γνωρίζουμε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ένα περιστατικό στο Peel Park Quarter. Ζητήθηκε ασφάλεια ώστε να απομακρυνθούν και ερευνούμε το γεγονός».

Αυτό το τελευταίο περιστατικό έρχεται μετά από ένα άλλο όπου τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 10.000 λιρών επειδή διοργάνωσαν πάρτι στο σπίτι τους στο Νότινγχαμ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X