ΑΕΚ: Με την Εθνική στην Αίγυπτο οκτώ «κιτρινόμαυροι»

Παπαδιονυσίου: «Να διαχειριστούμε και την κούραση»
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αρβανίτης για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οκτώ παίκτες της ΑΕΚ συμπεριέλαβε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης στην αποστολή της Εθνικής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινάει την Τρίτη 27/10 και ώρα 17:00 στο ΟΑΚΑ ενόψει των προκριματικών του EURO 2022.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (19:00) θα αντιμετωπίσει στο Ζρένιανιν την Σερβία, ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (16:00- ΕΡΤSPORTS)θα υποδεχθεί την Γαλλία στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης κάλεσε τους παρακάτω 22 αθλητές:
Αραμπατζής, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Καλόμοιρος, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου, Τζηράς (ΑΕΚ), Τσίλης, Δεληχρήστος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Καρακεχαγιάς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Χουρσουντιάν, Bλάχος (Άρης Νίκαιας), Παπάζογλου (Δράμα), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Ηλιόπουλος (Μπάγερ Ντορμάγκεν- Γερμανία)

Από τους 22 αθλητές που κλήθηκαν οι 16 θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Κάιρο το διάστημα 29/10-1/11 για διεθνή φιλικά με την πρωταθλήτρια Αφρικής και διοργανώτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021, Αίγυπτο.

Ο Θέμης Ηλιόπουλος λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με το σωματείο του, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής που θα αναχωρήσει για το Βελιγράδι στις 2/11

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X