Κρίσιμες ώρες για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ -Αποφασίζεται για lockdown στα Ιωάννινα!

Κρίσιμες ώρες για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ -Αποφασίζεται για lockdown στα Ιωάννινα!
Photo Credits: INTIME

Σήμερα ή αύριο αποφασιστεί αν θα γίνει οριστικά το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (20:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα για της 6η αγωνιστική της Super League.

Παρόλα αυτά το ματς δεν είναι ακόμη βέβαιο αν θα γίνει, καθώς σήμερα και αύριο Σάββατο, θα επανεξεταστεί αν θα κηρυχθεί lockdown στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι τελευταίες ημέρες είναι κρίσιμες για το θέμα του κορωνοϊού, καθώς πλέον καταγράφεται σχεδόν σε καθημερινή βάση νέο ρεκόρ κρουσμάτων.

Χθες, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε δύο νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτά είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Στα των Ιωαννίνων

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, η πόλη της Ηπείρου παραμένει σε επίπεδο «3» – προς το παρόν – και σήμερα και αύριο θα επανεξεταστεί η κατάσταση.

Η απόφαση θα ληφθεί βάσει των δεδομένων των τελευταίων ημερών σχετικά με την πορεία της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητας Ιωαννίνων.

Ενδεικτικά χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκαν 23 νέα κρούσματα στα Ιωάννινα, ενώ προχθές Τετάρτη καταγράφηκαν 32 νέα κρούσματα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που κηρυχθεί lockdown στα Ιωάννινα, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ είναι πιθανό να αναβληθεί για υγειονομικούς λόγους, αφού και η αποστολή της Ενωσης δεν θα μπορεί να ταξιδέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X