Πικέ εναντίον διοίκησης: «Είναι ντροπή»

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ηττα και οι δύο πριν από το clasico πρώτη φορά μετά το 2003! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα τα έβαλε ο Ζεράρ Πικέ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Vanguardia, o Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που προκάλεσαν… τριγμούς ανάμεσα στη διοίκηση των Καταλανών και τους ποδοσφαιριστές.

«Είναι ντροπή που ο σύλλογος έδινε χρήματα για να μας ασκείται αρνητική κριτική… Του ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε: “Ζεράρ δεν ξέρω”. Δεν τον πίστεψα. Ο άνθρωπος που έκανε τις προσλήψεις είναι ακόμα στο σύλλογο και αυτό με πονά. Μπορεί η σχέση μου με τον πρόεδρο να είναι εγκάρδια, ωστόσο κάποια πράγματα μένουν» είπε ο Πικέ για το θέμα με την πληρωμένη κριτική που ασκούσαν ψεύτικοι λογαριασμοί στα social media.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συνέβαινε, αλλά για μένα μετά από δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και όντας πρώτοι το να απολύσεις τον προπονητή στη μέση της σεζόν δεν μου φαίνεται λογικό» σχόλιασε ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ αναφέρθηκε και όσα έγιναν στην υπόθεση του Λιονέλ Μέσι λέγοντας:

«Πιστεύω ότι παίκτες σύμβολα πρέπει να τα προστατεύουμε και όχι να προσπαθούμε να τους διαβάλουμε. Ο Πεπ, ο Πουγιόλ, ο Τσάβι, δεν βρίσκονται στο σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X