Europa League: Ανετη η Λέστερ -Κέρδισε (3-0) την Ζόρια

Europa League: Ανετη η Λέστερ -Κέρδισε (3-0) την Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Εύκολη νίκη της Λέστερ επί της Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέστερ κέρδισε εύκολα με 3-0 την ουκρανική Ζόρια και έδειξε με το «καλημέρα» ότι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η αγγλική ομάδα, που έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Μάντισον, έπειτα από προσπάθεια του Ιχενάτσο.

Μέχρι το γκολ του Μάντισον οι Ουκρανοί ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και απειλούσαν, όμως μετά απ’ αυτό άλλαξε τελείως η εικόνα του ματς.

Μάλιστα λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Μπαρνς έκανε το 2-0, έπειτα από ασίστ του Ιχενάτσο.

Ο Ιχενάτσο αφού μοίρασε δύο γκολ έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 67ο λεπτό ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έγραψε το τελικό 3-0.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Καστάνιε, Φοφάνα, Έβανς (82’Μόργκαν), Φουχς, Μάντισον (65’Ιντέρ), Τίλεμανς (71’Τσουντχάρι), Πρατ, Μπαρνς, Ιχεανάτσο (71’Πέρες).

ΖΟΡΙΑ: Σεφτσένκο, Κμοτσενόφσκι (76’Τσίγκανικς), Τσβεκ, Βέρνινταμπ, Φαβόροφ (76’Ρουφάτι), Κοτσέργκιν (85’Γκριν), Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Καμπάαγεφ (65’Πέροβιτς), Γιουρτσένκο, Λούνοφ (65’Γκλάντκι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X