Europa League: Στο (1-1) ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στην Τούμπα

Europa League: Στο (1-1) ο ΠΑΟΚ με την Ομόνοια στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία (1-1) με τον Ομόνοια στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Κύπριοι έδειξαν από το ξεκίνημα ότι δε θα έκαναν κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι είχαν κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League: Άμυνα. Η Ομόνοια ήταν από την αρχή στο δικό της μισό του γηπέδου και ο ΠΑΟΚ είχε συνεχώς την μπάλα και ήταν μπροστά, απειλώντας για πρώτη φορά στο 5′ με τον Τσόλακ που δεν έπιασε καλά το σουτ.

Κι όμως, από το πουθενά, στο 16′, στην πρώτη τους επίθεση, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μποτεάκ που ήταν αμαρκάριστος μετά τη σέντρα που έγινε (0-1). Η Ομόνοια βρέθηκε μπροστά στο σκορ και αυτό σήμαινε ότι θα συνέχιζε να παίζει ως εκείνο το σημείο, άρα οι Θεσσαλονικείς θα έπρεπε να ανεβάσουν την απόδοση και να βρουν λύση δημιουργικά.

Αυτό τελικά έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα, απείλησε σε δύο-τρεις περιπτώσεις με τον Τσόλακ και τελικά ισοφάρισε στο 56′ με τον Μουργκ από κοντά, μετά την πάσα του Σβαμπ (1-1). Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε, πλέον, την ψυχολογία με το μέρος της, αλλά λίγο έλειψε να πάθει σοκ στο 60′, όταν η Ομόνοια είχε τετ α τετ με τον Τζιονή αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε.

Ο Φερέιρα έκανε αλλαγές αλλά οι προσπάθειες των παικτών του στη συνέχεια δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια να χαθούν δύο πολύτιμοι βαθμοί στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μάτος (62′ Ροντρίγκο), Σβαμπ, Εσίτι (46′ Αουγκούστο), Γιαννούλης, Μουργκ (73′ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (62′ Σφιντέρσκι), Α. Ζίβκοβιτς (73′ Τζόλης).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Βίτορ Γκόμες (76′ Κουσουλός), Παπουλής (76′ Ασαντέ), Τζιονή, Ζόρντι Γκόμεθ, Μποτεάκ (92′ Λοΐζου), Ντούρις (76′ Κακουλή).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X