Football League: Αυτοί είναι οι δύο όμιλοι

Football League: Αυτοί είναι οι δύο όμιλοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο ομίλους των δέκα ομάδων θα διεξαχθεί η φετινή Football League.

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος έκανε γνωστό τον σχηματισμό των δύο ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια, ενώ πραγματοποίησε κλήρωση για τις δύο ομάδες του Βόλου, προκειμένου να μοιραστούν ισάριθμα οι 20 ομάδες.

Ο βόρειος όμιλος αποτελείται από τους:

ΑΕΠ Κοζάνης
Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Ποντου
ΝΠΣ Βέροια
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας
Καβάλα
Ολυμπιακός Βόλου
Πανσερραϊκός
Πιερικός
Τρίγλια

Ο νότιος όμιλος αποτελείται από τους:

Αιγάλεω
Αστέρας Βλαχιώτη
Ενωση Πανασπροπυργιακού
Επισκοπή
Ιάλυσος
Καλαμάτα
Καλλιθέα
Νίκη Βόλου
Ρόδος
Σαντορίνη

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις. Πρώτη φάση η κανονική περίοδος με 18 αγωνιστικές και δεύτερη φάση τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-4 σε κάθε όμιλο με αγώνες εντός και εκτός έδρας των έξι αγωνιστικών –διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο (σύνολο τέσσερις) προβιβάζονται στην Super League 2.

Αντίστοιχα οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-10 θα αγωνιστούν σε πλέι άουτ με εντός και εκτός έδρας αγώνες σε δέκα αγωνιστικές –επίσης διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 9η και 10η θέση κάθε ομίλου (σύνολο τέσσερις) θα υποβιβαστούν στην Γ Εθνική κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X