Ολο το βράδυ εκπομπή, το Μπράγκα- ΑΕΚ στο ENWSI TV!

9 χρόνια αήττητη εκτός έδρας η ΑΕΚάρα στο Europa League!
Photo Credits: INTIME

Πως να λείψει το ENWSI TV σε μια τέτοια βραδιά;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV φορά απόψε το ευρωπαϊκό του κοστούμι!

Στην Πορτογαλία, η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport2), την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τόσο ο Μάσιμο Καρέρα, όσο και ο Νέλσον Ολιβέιρα δήλωσαν χθες πως η ΑΕΚ πήγε εκεί για την νίκη και μένει αυτή την δίψα να την βγάλουν στο γήπεδο και οι κιτρινόμαυροι. Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Δικέφαλο λόγω τραυματισμών, όμως πρέπει να βρει λύσεις και να γυρίσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία.

Φυσικά, το ENWSI TV δεν θα μπορούσε να λείψει από μια τέτοια ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ. Το αποψινό… πρόγραμμα ξεκινά στις 21:00 με το Pre Game του Μπράγκα-ΑΕΚ με συντονιστή τον Σταύρο Καζαντζόγλου να συζητούν πριν τον αγώνα με τους αρθρογράφους του enwsi.gr, Κώστα Τσίλη και Τάσο Τσατάλη.

Εννοείται πως δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί το αποψινό πρόγραμμα του ENWSI TV καθώς 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα θα ανοίξουν οι κάμερες για το Post Game με το… γνωστό δίδυμο Σταύρος Καζαντζόγλου και Σταμάτης Βούλγαρης να μιλούν για όσα θα έχουν γίνει στο ματς και να απαντούν στις δικές σας ερωτήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι και απόψε στο ENWSI TV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X