Αήττητη και κόντρα στην ευάλωτη Μπράγκα

Αήττητη και κόντρα στην ευάλωτη Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Να μπει με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να μπει με το δεξί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει η ΑΕΚ που φιλοξενείται από την Μπράγκα στο πλαίσιο της 1η αγωνιστικής (22:00, 22/10).

Η Ένωση έχει ως οδηγό τις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν στη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λίγκ. Εκεί που απέκλεισε διαδοχικά τις Σεντ Γκάλεν και Βόλφσμπουργκ και έδειξε το ευρωπαϊκό της μέταλλο. Βέβαια αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν θα δώσει αγώνα νοκ άουτ και η ισοπαλία θεωρείται θετικό αποτέλεσμα στην οικονομία του ομίλου.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα βγήκε με ανάμεικτα συναισθήματα από το πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (1-1). Καθώς από τη μία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα όσον αφορά στην εμφάνιση, αλλά από την άλλη θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει το τρίποντο καθώς νικούσε μέχρι το 89΄.

Είναι αναμενόμενο ότι ο Μάσιμο Καρέρα θέλει η ομάδα του να ξεκινήσει από το μηδέν στην άμυνα στο «Στάδιο Μουνισιπάλ» και θεωρείται δεδομένο ότι θα βρει τις φάσεις να χτυπήσει στη κόντρα. Άλλωστε τα 5 γκολ που έχει δεχθεί η πορτογαλική ομάδα στις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της, δείχνουν ότι είναι ευάλωτη και η Ένωση πιθανότατα θα βρει το γκολ. Θα πάρει το διπλό στην Πορτογαλία η ΑΕΚ;

Για την ΑΕΚ ο Μάνταλος θα είναι και πάλι διαθέσιμος ενώ από τους Πορτογάλους θα απουσιάσουν οι Φοντέ και Γκαιτάν. Οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X