ΑΕΚ: Οταν το ψαλιδάκι του Τζιμπούρ «σκότωνε» τον Αστέρα του προπονητή της Μπράγκα! (VIDEO)

ΑΕΚ: Οταν το ψαλιδάκι του Τζιμπούρ «σκότωνε» τον Αστέρα του προπονητή της Μπράγκα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ενα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μοίρα παίζει καμία φορά περίεργα παιχνίδια. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στο Europa League την Μπράγκα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει από την Ελλάδα και έχει αντιμετωπίσει σε ένα, αλλά σχεδόν ιστορικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Καρβαλιά κάθισε στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης για περίπου 10 παιχνίδια το 2008 και πρόλαβε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μια φορά. Ηταν το παιχνίδι στις 2 Νοεμβρίου του 2008 όπου η Ενωση πήρε μια νίκη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Μαρελάο στο 67 άνοιξε το σκορ με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και στο 90′ ο Μαϊστόροβιτς ισοφάρισε με κεφαλιά για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ με ένα ψαλιδάκι να δώσει την νίκη στην ΑΕΚ του Γιώργου Δώνη.

Ωστόσο, δεν έχει μείνει μόνο για αυτό στην ιστορία το εν λόγω παιχνίδι. Ο Ντέμης Νικολαϊδης λίγα λεπτά μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο της Ενωσης. Αφορμή για την ενεργοποίηση της παραίτησης του – από το καλοκαίρι είχε διαρρεύσει πως θα παραιτούνταν στο τέλος της σεζόν – υπήρξαν κάποια συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος παικτών της Ενωσης από φιλάθλους της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Πάντως, σίγουρα το σημερινό αντάμωμα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ιδιαίτερο και τρόπον τινά… ιστορικό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X