Μπράγκα: Ενας πρώην «Ελληνας» απειλεί την ΑΕΚ

Μπράγκα: Ενας πρώην «Ελληνας» απειλεί την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες ώρες η Μπράγκα φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Πορτογαλία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Την ομάδα που πέρυσι τερμάτισε 3η, πίσω μόνο από Πόρτο και Μπενφίκα, θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (22/10). Η Μπράγκα έχει τα τελευταία χρόνια στόχο να μπαίνει ανάμεσα στις παραδοσιακές δυνάμεις και πέρυσι το κατάφερε, ενώ μεγάλωσε το παλμαρέ της κατά έναν τίτλο, αφού κατέκτησε το League Cup Πορτογαλίας.

Επειτα από θητεία σε ομάδες όπως Μπεσίκτας, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι, ο προπονητής της, Καρβαλιάλ επέστρεψε πέρυσι στην Πορτογαλία και ανέλαβε την Ρίο Αβε. Αυτό που έκανε, δεν θα το ξεχάσει κανένας οπαδός της, καθώς οδήγησε την ομάδα στην 5η θέση με συγκομιδή 55 βαθμών, επιδόσεις που αμφότερες είναι οι κορυφαίες στην ιστορία του συλλόγου. Εστησε μια ομάδα, που έναν χρόνο αργότερα έχασε την είσοδο στα group της κορυφαίας διοργάνωσης από την Μίλαν ύστερα από ένα 2-2 που διαμορφώθηκε στο 120’ και μια ψυχοθφόρο διαδικασία που είχε διάρκεια… 24 εκτελέσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X