ΑΕΚ: Ετοιμάζει 3-5-2 ο Καρέρα με Ανσαριφάρντ-Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Ετοιμάζει 3-5-2 ο Καρέρα με Ανσαριφάρντ-Ολιβέιρα!
Photo Credits: INTIME

Με... «δίδυμους πύργους» ο Μάσιμο Καρέρα κόντρα στην Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει απόψε (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) την πρώτη της μάχη για τους ομίλους του Europa League στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπράγκα.

Ο Μάσιμο Καρέρα παρά τις πολλές απουσίες, αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Αλμπάνης παραμένουν εκτός και ο Ινσούα που μπήκε στην χθεσινή προπόνηση δεν είναι έτοιμος στο 100%. Από την άλλη, ο Μάνταλος επιστρέφει από την τιμωρία του.

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Καρέρα για την Μπράγκα

Ετσι, σύμφωνα με την τελευταία του δοκιμή στα Σπάτα, ο Καρέρα προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, την τριάδα των Χνιντ-Νεντελτσεάρου-Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και τον Λόπες αριστερά στην άμυνα, τους Κρίστιτσιτς-Σάκχοφ-Μάνταλο στα χαφ και στην επίθεση το δίδυμο Ανσαριφάρντ-Ολιβέιρα σε σύστημα 3-5-2. Ετσι, μένουν στον πάγκο οι Τσιγκρίνσκι, Μιτάι, Λιβάια, Τάνκοβιτς σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Παουλίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X