ΑΕΚάρα η βραδιά σου! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚάρα η βραδιά σου! (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Σπουδαίο ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Μπράγκα απόψε για την πρεμιέρατων ομίλων του Europa Leagur

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φορά απόψε το ευρωπαϊκό της κοστούμι!

Στην Πορτογαλία, η Ενωση αντιμετωπίζει απόψε (22:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport2), την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τόσο ο Μάσιμο Καρέρα, όσο και ο Νέλσον Ολιβέιρα δήλωσαν χθες πως η ΑΕΚ πήγε εκεί για την νίκη και μένει αυτή την δίψα να την βγάλουν στο γήπεδο και οι κιτρινόμαυροι. Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Δικέφαλο λόγω τραυματισμών, όμως πρέπει να βρει λύσεις και να γυρίσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία.

Με φανέλα βαριά και αήττητο εκτός έδρας ρεκόρ εννιά χρόνων, η Ενωση αντιμετωπίζει την Μπράγκα χωρίς φόβο, καλείται να βρει το πάθος που έδειξε με την Βόλφσμπουργκ και της έδωσε εκείνη τη μεγάλη νίκη και πρόκριση.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει και πάλι διαθέσιμους τους Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γαλανόπουλο, Μπακάκη, Αλμπάνη, ενώ ο Ινσούα που μπήκε στην χθεσινή προπόνηση δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στα θετικά, ο Μάνταλος επιστρέφει από την τιμωρία του.

Ετσι, σύμφωνα με την τελευταία του δοκιμή στα Σπάτα, ο Καρέρα προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, την τριάδα των Χνιντ-Νεντελτσεάρου-Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και τον Λόπες αριστερά στην άμυνα, τους Κρίστιτσιτς-Σάκχοφ-Μάνταλο στα χαφ και στην επίθεση το δίδυμο Ανσαριφάρντ-Ολιβέιρα σε σύστημα 3-5-2. Ετσι, μένουν στον πάγκο οι Τσιγκρίνσκι, Μιτάι, Λιβάια, Τάνκοβιτς σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Παουλίνιο.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Μιτάι, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάγια, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος.

Το πλάνο της Μπράγκα

Ο τεχνικός της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον επιθετικό Ρούι Φόντε, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο γόνατο ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του 32χρονου εξτρέμ, Νίκο Γκαϊτάν.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, θα ξεκινήσουν με τους Ματέους, Εσκάγιο, Βιάνα, Κάρμα, Σεγκέιρο, Κάστρο, Φρανσέρχιο, Όρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο και Παουλίνιο.

Ο διαιτητής του Μπράγκα-ΑΕΚ

Ο Γάλλος Ρούντι Μπαγκέ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Μπράγκα με την ΑΕΚ  με βοηθούς τους συμπατριώτες του τους Ντεμπάρτ και Μπερτομό. 4ος θα είναι ο Ντελερού.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και όλο το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X