Το κανάλι του Μπράγκα-ΑΕΚ (VIDEO)

Το κανάλι του Μπράγκα-ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πού θα δούμε το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ  ρίχνεται απόψε στη μάχη του Europa League κόντρα στην Μπράγκα.

Στο COSMOTE SPORT 2HD, στις 21.00, θα ξεκινήσει το pregame αφιερωμένο στο ματς Μπράγκα-ΑΕΚ (22.00) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη. Οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στην Πορτογαλία πριν από τη συνάντηση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, μέσα από ζωντανές συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Πάνο Μάλαμα, για τις τελευταίες εξελίξεις και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.

Το pregame θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube. Με τη λήξη του αγώνα, το UEFA Europa League Show θα επιστρέψει με πλήρες ρεπορτάζ από όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας, με επίκεντρο τους αγώνες των δύο ελληνικών ομάδων, καθώς και με ζωντανή σύνδεση με την Πορτογαλία για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X