Κόμπε και Τζιάνα στα δημοφιλέστερα ονόματα για μωρά το 2020 (ΦΩΤΟ)

Κόμπε και Τζιάνα στα δημοφιλέστερα ονόματα για μωρά το 2020 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στις 26 Ιανουαρίου του 2020 ο πλανήτης σοκαρίστηκε από την είδηση του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 26 Ιανουαρίου του 2020 ο πλανήτης σοκαρίστηκε από την είδηση του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε και η κόρη του Τζιάνα. Ο κόσμος δεν τους ξέχασε και φρόντισε να τους κρατήσει για πάντα στην μνήμη του…

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το «BabyCenter» τα ονόματα Κόμπε και Τζιάνα ήταν τα δημοφιλέστερα μέσα στο 2020 παγκοσμίως, με τους μπασκετόφιλους και όχι μόνο στον πλανήτη να δίνουν ένα από τα δύο ονόματα στα μωρά που ήρθαν στον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το όνομα Κόμπε ήταν μακράν το Νο1 στις προτιμήσεις παγκοσμίως όσον αφορά τα ονόματα των αγοριών, μιας και ανέβηκε 163 θέσεις, από το Νο379 στο Νο216. Με αυτό τον τρόπο άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θέλησαν να κρατήσουν ζωντανοί την μνήμη του παλιού άσου των Λέικερς.

Όσον και το όνομα της αδικοχαμένης κόρης του Μπράιαντ, Τζιάνα, σημείωσε σημαντική άνοδο αφού από το Νο76 βρέθηκε στο Νο24, ανεβαίνοντας 52 θέσεις. Ένας από αυτούς που ονόμασε την κόρη του Τζιάνα ήταν ο στενός φίλος του Μπράιαντ και συμπαίκτης του στους Λέικερς, Πάου Γκασόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X