Champions League: Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός, 1-0 την Μαρσέιγ

Champions League: Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός, 1-0 την Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ του Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις.

Η Μαρσέιγ έψαχνε συνεχώς να φέρει σε θέση για σουτ τους δύο πλάγιους μπομπέρ με τα φαρμακερά πόδια (Παγέτ, Τοβάν) ή να δημιουργήσει καταστάσεις από κάποια στατική φάση, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ταΐσει τον Ελ-Αραμπί, όμως ο δημιουργικός βαθμός και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ χαμηλός, με τις δύο ομάδες να ακυρώνονται.

Όσο τακτοποιημένες ήταν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, τόσο απρόσεκτες μπήκαν στην επανάληψη, όπου το 0-0 έμεινε μάλλον… κατά τύχη. Ο Ζοσέ Σα έβγαλε με το πίσω πόδι το καθαρό τετ-α-τετ του Μπενεντέτο (46’) και παρότι ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα με τον Μασούρα σε φάση διαρκείας, όπου ο Μανταντά βγάζει με τα πόδια σουτ του αμαρκάριστου Βαλμπουενά από το ύψος του πέναλτι, ο σκόρερ ήταν μισό παπούτσι εκτεθειμένος με το VAR να διατηρεί τα… κουλούρια.

Όσο η άμμος στην κλεψύδρα άδειαζε, ο Ολυμπιακός έδειχνε όλο και περισσότερο η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όμως πότε η εξαιρετική άμυνα της Μαρσέιγ, πότε ο Μανταντά στερούσαν την χαρά στους ερυθρόλευκους, που είδαν τον Βαλμπουενά να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη, θέλοντας να πληγώσει την μεγάλη του αγάπη, κάτι που τελικά συνέβη!

Ο Μαρτίνς έριξε στο τελευταίο πεντάλεπτο τον Χασάν, ο Βαλμπουενά σημάδεψε το κεφάλι του και ο Ολυμπιακός με buzzer beater στο φινάλε πήρε τη νίκη.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς (78′ Φορτούνης) , Βαλμπουενά (90+3′ Σισέ), Μασούρας (84′ Χασάν), Αραμπί (90+3′ Βινάγκρε).

Μαρσέιγ (Αντρέ Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Τσάλετα-Τσαρ, Αμαβί, Ρονζιέ, Γκέιγ (85′ Στρόοτμαν), Σανσόν (77′ Κουισόνς), Τοβέν (82′ Ζερμέν), Μπενεντέτο (77′ Λουίς Ενρίκε), Παγέ (76′ Ράντονιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X