ΑΕΚ: Ήττα για τα κορίτσια του πόλο από τον Εθνικό με 7-13

Εικόνες από το ΑΕΚ- Εθνικός
Photo Credits: INTIME

Πρώτη ήττα για την γυναικεία ομάδα πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που έχασε με 7-13 από τον Εθνικό στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας για την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Κικής Λιόση δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να μείνουν από νωρίς πίσω στο σκορ και να γνωρίσουν έτσι την ήττα μετά από μια ισοπαλία και μια νίκη που μετρούσαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Ο Εθνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με δύο γκολ με την ΑΕΚ να μειώνει προσωρινά με την Στρατιδάκη σε 2-1 και την Λούδη σε 3-2. αντίστοιχα με τον Εθνικό να σκοράρει ξανά για το 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο οκτάλεπτο δεν λειτουργούσε η κόρνα της γραμματείας και υπήρχαν αρκετά θέματα με το χρονόμετρο που δημιούργησαν πρόβλημα και στις δύο ομάδες. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η ΑΕΚ δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν και με γρήγορες αντεπιθέσεις φρόντισαν να «χτίσουν» διαφορά στο σκορ κάνοντας το 8-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε και πάλι νωθρά με αποτέλεσμα να δεχτεί τρία ακόμα γκολ που έφεραν την διαφορά στο 11-2. Οι «κιτρινόμαυρες» έκαναν μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσουν το σκορ και μείωσαν σε 13-4 με την Πάτερου. Η «Ένωση» έδειχνε πιο επιθετική στο τελευταίο οκτάλεπτο πετυχαίνοντας τρία ακόμα γκολ που διαμόρφωσαν και το τελικό 7-13.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Πρωτοπαπά , Λούδη Α. , Λούδη Ε. , Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη , Ζοφώλη Β., Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Καράβου, Τσόπελα.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ακριτίδου, Χέλμη, Ζαφειράκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X