Champions League: Δεν το «καθάρισε» η Ζάλτσμπουργκ, την… τιμώρησε η Λοκομοτίβ

Champions League: Δεν το «καθάρισε» η Ζάλτσμπουργκ, την… τιμώρησε η Λοκομοτίβ
Photo Credits: INTIME

Μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι, Ζάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας έμειναν στην ισοπαλία και το 2-2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι, Ζάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας έμειναν στην ισοπαλία και το 2-2, στο πρώτο τους ματς στον 1ο όμιλο του φετινού Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και μια ελαφρά υπεροχή των «σιδηροδρομικών» που μπήκαν καλύτερα, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία τους και προσπαθώντας να αναπτυχθούν από τα άκρα.

Έφτιαξαν κι έχασαν φάσεις στο πρώτο 15λεπτο, με τους Μίραντσουκ και Ζεμαλετντίνοφ, για να έρθει το 0-1 στο 19’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του δεύτερου ο Έντερ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, άνοιξε το σκορ!

Στη συνέχεια, οι Αυστριακοί ανέβασαν την πίεσή τους και παράλληλα έψαξαν με γρήγορες αντεπιθέσεις την ισοφάριση. Ο Γκιγέρμε ήταν στη θέση του όταν χρειάστηκε, στα σουτ των Ντάκα και Ούλμερ, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα στη φάση του 45ου λεπτού.

Όταν ο Σομποσλάι έπιασε έναν «κεραυνό» με το αριστερό, έξω από την περιοχή, για να στείλει τη μπάλα με βοήθεια και από το οριζόντιο δοκάρι στο βάθος της αντίπαλης εστίας, για το 1-1, σκοράροντας και στο τρίτο φετινό ματς της ομάδας του στην διοργάνωση!

Στην επανάληψη, η Ζάλτσμπουργκ μπήκε με ανεβασμένη ψυχολογία και… κεκτημένη ταχύτητα κατάφερε να «αυγατίσει» τα τέρματα της, πέντε μόλις λεπτά μετά την επανέναρξη…

Αυτή την φορά με το σουτ του Γιουνούζοβιτς, από ωραία πάσα του Ντάκα, να βρίσκει λίγο και πάνω στον Τσόρλουκα για να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει στο 2-1, Γκιγέρμε!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 52’, από την ωραία ατομική ενέργεια του Κοιτά, που μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά το σουτ του σταμάτησε στην αριστερή δοκό της αντίπαλης εστίας!

Το ματς έμεινε «ζωντανό», λοιπόν, ο Λισάκοβιτς έκανε το ντεμπούτο του μπαίνοντας αλλαγή στο 69’ και έξι λεπτά μετά «τιμώρησε» την Ζάλτσμπουγκ, αφού σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Λοκομοτίβ!

Παρά την έντονη πίεση της πρώτης, στα τελευταία λεπτά, δύο φάσεις με τον Ραμάλιο δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με τους Ρώσους να φεύγουν από το γήπεδο με τον βαθμό στις αποσκευές τους, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκιγέρμε νίκησε σε τετ α τετ τον Ντάκα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X