Ο Κάρι θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του!

Ο Κάρι θέλει να γράψει την αυτοβιογραφία του!
Photo Credits: INTIME

Ο ηγέτης της ομάδας του Στιβ Κερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στεφ Κάρι αποκάλυψε πως σκοπεύει να γράψει την αυτοβιογραφία του και να διηγηθεί στον κόσμο όσα έζησε στην περίοδο της δυναστείας των Ουόριορς και όχι μόνο.

Ο ηγέτης της ομάδας του Στιβ Κερ μιλώντας στην «Washington Post» υπογράμμισε πως του προκαλεί εντύπωση ο αριθμός των βιβλίων που έχουν γραφτεί για εκείνον και τόνισε πως μελλοντικά σκοπεύει να καταγράψει και να δημοσιεύσει όσα έχει ζήσει στον «μαγικό κόσμο».

«Είναι κάπως περίεργο ότι έχουν γραφτεί τόσα πολλά βιβλία για εμένα. Το μοναδικό που έχω διαβάσει είναι το “Golden» του Μάρκους Τόμπσον, ο οποίος με παρακολουθεί από κοντά σε όλη την καριέρα μου. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο να διαβάζεις για εσένα, από κάποιον άλλον που έκανε την έρευνά του. Κάποια στιγμή θα γράψω για εμένα και θα μιλήσω για όλα τα τρελά που έγιναν εντός και εκτός παρκέ. Τις επιτυχίες, τις αποτυχίες και πολλά ακόμα. Όμως, αυτό δεν θα συμβεί σύντομα», δήλωσε ο κορυφαίος σουτέρ της λίγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X