Κασιδιάρης: Καταγγέλλει παρέμβαση από συνεργάτη του Σαμαρά

Μακάρι... διάλυση παντού: Ο Κασιδιάρης κάνει νέο κόμμα! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε αίτημα να κληθεί να εξεταστεί συγκεκριμένος συνεργάτης της κυβέρνησης Σαμαρά για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου και εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται ο Ηλία Κασιδιάρης.

Ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί για σημαντικά όπως ο ίδιος χαρακτήρισε στοιχεία, τα οποία διέφυγαν από το δικαστήριο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Οφείλω να προβώ σε και δήλωση προσκομίζοντας παράλληλα ένα στοιχείο, που υπάρχει στη δικογραφία αλλά έχει διαφύγει του δικαστηρίου. Ένα συνταρακτικό στοιχείο. Στην υπόθεση αυτή υπάρχουν πολιτικές κρίσιμες παρεμβάσεις.

Πηγαίνω στις άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου που έγιναν μετά το βράδυ της δολοφονίας. Στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 εμφανίζεται επανειλημμένως τηλεφωνικός αριθμός που συνδέεται με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα της Κυβέρνησης Σαμαρά. Ο Τηλεφωνικός αριθμός ανήκει στη γενική Γραμματεία συντονισμού του κυβερνητικού έργου. Μιλάμε για ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης. Το τηλέφωνο αυτό πιστώνεται πιστώνεται στον Δ.Β, που είναι ο εξ απόρρητων του Σαμαρά.

Ο συγκεκριμένης τηλεφωνικός αριθμός έχει τηλεφωνική επικοινωνία την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, δυο ήμερες πριν τη δολοφονία, με πρόσωπο που έχει σχέση με τον καθ’ομολογία δολοφόνο Ρουπακιά. Υπάρχουν συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες το καλοκαίρι. Ζήτω ως κατηγορούμενος να διαλευκανθεί η υπόθεση ακόμη και αυτή την κρίσιμη ώρα.

Έχει καταστραφεί η ζωή μου κυριολεκτικά αλλά και ηθικά. Έχω καταδικάσει αυτό το έγκλημα. Δεν έχω καμία σχέση, δεν υπάρχει καμία δίκη μου επικοινωνία. Ζήτω να διευθετηθούν τα στοιχεία. Ζήτω ο εν λόγω κυβερνητικός παράγοντας να έρθει εδώ στο δικαστήριο να εξηγήσει τι έλεγε στην προκειμένη περίπτωση τι έλεγαν σε όλα αυτά τα τηλέφωνα. Ζήτω την κατά αντιπαράσταση εξέταση του μαζί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X