Διαγωνισμός enwsi.gr για τα διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: Τα ονόματα των νικητών!

Οσα πρέπει να κάνoυν οι νικητές για την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας

Ο μεγάλος διαγωνισμός του enwsi.gr για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ!

Τα τελευταία χρόνια, η «Μάνα ΑΕΚ» έχει επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Με κεντρικό άξονα το χάντμπολ, όπου υπό τον Σταμάτη Παπασταμάτη έχει δημιουργηθεί μια ομάδα χωρίς… ταβάνι, η Ενωση ανεβαίνει σταθερά κάθε χρόνο.

Πλέον είναι ενεργή τόσο στο Πόλο Ανδρών και Γυναικών που ανέβηκε στην Α1, όπως και στο Βόλεϊ. Ενώ, η ΑΕΚ αναδείχθηκε πέρυσι πρωταθλήτρια και στο Futsal, όπου οι κιτρινόμαυροι έδειξαν… άτρωτοι.

Ως εκ τούτου, όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής αξίζουν τη στήριξη όλων καθώς γίνεται μια άκρως σοβαρή προσπάθεια που φέρνει πλέον και επιτυχίες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Το enwsi.gr κλήρωσε 10 εισιτήρια διαρκείας και βγήκαν οι νικητές.

Οι δέκα μεγάλοι νικητές των εισιτηρίων διαρκείας

  • Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ κέρδισε 1 VIP εισιτήριο διαρκείας ώστε να παρακολουθήστε τους εντός έδρας αγώνες όλων των ομαδικών τμημάτων της ΑΕΚ από διακεκριμένη θέση.
  • Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ κέρδισε 1 All in One Πακέτο ώστε να παρακολουθήστε τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων Χάντμπολ, Βόλεϊ Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών, Πόλο Ανδρών, Πόλο Γυναικών, Futsal της ΑΕΚ.
  • 2 εισιτήρια διαρκείας για το Χαντμπολ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΒΑΔΗΣ
  • 2 εισιτήρια διαρκείας για το Πόλο Ανδρών και το Πόλο Γυναικών ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΖΟΣ
  • 2 εισιτήρια διαρκείας για το Futsal ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΣ, ΒΑΝΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
  • 2 εισιτήρια διαρκείας για το Βόλεϊ Ανδρών και το Βόλεϊ Γυναικών ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΠΑΣ, ΦΛΟΡΙ ΜΠΕΚΟ

*Οι νικητές από τον διαγωνισμό του enwsi.gr, καλούνται να στείλουν (Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Περιοχή, ΤΚ, Τηλέφωνο, Αριθμός κάρτας φίλου) στο enwsi.gr@gmail.com μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X