Σοκ στον Αρη: Δέκα κρούσματα κορωνοϊού

Σοκ στον Αρη: Δέκα κρούσματα κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα θετικά δείγματα COVID 19 διαπιστώθηκαν στον Άρη στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν χθες (20/10) ποδοσφαιριστές και σταφ πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας (24/10, 18:15) με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Πολύ σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη καθώς μετά το κρούσμα κορονοϊού που διαπιστώθηκε τη Δευτέρα (19/10), όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος
υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε διασπορά του ιού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων «σόκαραν» τους ανθρώπους του Άρη καθώς διαπιστώθηκαν δέκα θετικά δείγματα. Οι «κίτρινοι» θα ακολουθήσουν τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου οι οποίοι προβλέπουν την απομόνωση όλων όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Γίνεται αντιληπτό ότι υπό αυτές τις συνθήκες είναι σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί ο Σαββατιάτικος (24/10, 18:15) εκτός έδρας αγώνας με τη Λάρισα. Η ΠΑΕ Άρης θα ενημερώσει επισήμως σήμερα (21/10) τη διοργανώτρια αρχή και μένει να αποφασίσει η ίδια για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X