ΑΕΚ: Με Ινσούα η αποστολή με την Μπράγκα-Αγωνία αν θα τα καταφέρει (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Ινσούα η αποστολή με την Μπράγκα-Αγωνία αν θα τα καταφέρει (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ετσι θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία η ΑΕΚ για το ματς με την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει με τον Εμάνουελ Ινσούα στην Πορτογαλία για το ματς με την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Αργεντίνος μπακ πάντως παραμένει αμφίβολος αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος για να ξεκινήσει από την αρχή, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Ελντερ Λόπες και ο Ινσούα θα είναι στον πάγκο για να παίξει για κάποια λεπτά.

Έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για την Πορτογαλία, εν όψει του αγώνα με την Μπράγκα (22/10 – 22.00) για την 1η αγωνιστική της φάσεις των ομίλων του Europa League 2020-21.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Μπράγκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X